Cara Memesan & Penghantaran

Di zaman serba moden dan canggih ini , pembelian di online telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Tidak ada halangan walaupun anda berada ratusan atau ribuan kilometer dari saya, adalah amat mudah untuk membeli produk yang saya paparkan di blog ini, ianya boleh dipesan dengan mengikut langkah-langkah seperti dibawah.

Anda boleh memperolehi produk tersebut didalam tempoh 1-3 hari selepas pesanan dan pembayaran dibuat. Mudahkan …

Paling mudah anda membuat pesanan terus dari web sell2u.my dan anda akan dibantu dengan langkah seterusnya, ia semudah 1..2 dan 3

KLIK UNTUK MEMBUAT PESANAN
KLIK UNTUK MEMBUAT PESANAN

Sekiranya produk yang anda cari tidak terdapat di web sell2u.my anda boleh ikut langkah dibawah;

Untuk membeli produk yang bermutu, selamat dan tanpa kesan sampingan ini di online sila ikut langkah-langkah seperti dibawah:

1. Pastikan nama produk , kalau harga dah dinyatakan termasuk penghantaran maka anda tidak perlu menambah untuk kos penghantaran.

2. Selepas itu anda bolehlah email atau SMS/Whatsapp/Telegram kepada saya untuk pengesahan. Anda boleh capture gambar resit sebagai langkah mudah untuk pengesahan. Selepas itu boleh beri detail untuk pos ( POS LAJU );

1. Nama
2. Alamat Lengkap
3. No. Telefon

a. email – 2uhomeopathy@gmail.com
b. SMS – 019-309 8980 atau  019-257 0023
c. Whatsapp/Telegram ke 019-3098980

3. Selepas pengesahan anda perlu membuat pembayaran di Maybank atau CIMB, terdapat 3 cara untuk pembayaran iaitu melalui pembayaran online atau di mesin deposit wang tunai di Maybank atau CIMB dan menggunakan WANG POS MALAYSIA.

button

Jika anda bercadang untuk membeli mengguna KREDIT KAD sila KLIK LINK DIATAS 

Transfer melalui ONLINE atau di Cash Deposit Machine (CDM) sila guna akaun-akaun di bawah;

a. Akaun Maybank – 5142 – 2600 – 3428 <—— klik
b. Akaun CIMB – 7012076674 <—— klik
c. Akaun Bank Islam – 12-029-02-064257-5 <—— klik

Kesemua akaun ini diatas nama : Khairul Anwar Mustafa. Sekiranya membuat pembayaran di online sila sertakan email seperti diatas sebagai“receipient email”, ini bertujuan untuk mempercepatkan proses pengesahan bayaran. Sekiranya di mesin deposit wang tunai anda hanya perlu scan atau SMS no rujukan pembayaran. Sekiranya anda menggunakan WANG POS MALAYSIA sila tulis Bayar Kepada / Pay To : Khairul Anwar Mustafa di WANG POS MALAYSIA tersebut.

Selepas itu sila nyatakan , nama penuh anda dan alamat lengkap. Anda dinasihatkan memberi alamat pejabat atau alamat yang boleh dihubungi sewaktu penghantaran.

4. Pihak kami akan menyediakan pesanan anda dan akan dikurierkan terus ke alamat anda ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja (tidak termasuk cuti am dan cuti umum). Kami akan menggunakan perkhidmatan POS LAJU.

PESANAN ANDA AMAT PENTING BAGI KAMI, JIKA ANDA TIDAK MENERIMA PARCEL SELEPAS 3 HARI BEKERJA, SILA HUBUNGI 017-2244427 UNTUK MEMBUAT ADUAN

Selamat membeli ! dan Kembali “Sihat Dengan AnugerahNya Kepada Alam Semulajadi”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s