Cuci Usus

Krim Ajaib Buat Muka Kejab Lawa Kejab Huduh

Posted on

SMF Pellet Boleh Digabungkan Dengan SSQ-3 Pencuci Usus.

Krim  Jeragat Ajaib

 

Seorang pembeli yang mukanya berjeragat hitam kecoklatan paling ketara di pipi, dahi dan dibawah dagunya. Sebelum ini flawless aje kulitnya, sejak teruja dengan iklan satu produk krim yang dikatakan sangat pantas kesannya. Lagi teruja kawan kita tu bila gambar before and after pengguna yang dah try sebelum ni. Muka testimoni tu semuanya ala-ala artis Siam yang putih kemerahan membuatkan kawan kita terus whatsapp dan order.

 

Memang ajaib, terkesima semua kawan opisnya selepas 2 hari dia guna. Mana tidak terkesima muka kawan kita tu dah 2 kali ganda flawlessnya. Sekali iras dah macam Che ta. Maka dia pun menggelarkan krim ajaib, seterusnya berlumba-lumba kawan seopis membuat order. Dalam masa beberapa hari timbullah Che Ta, Nora Danish, Neelofa dan Mira Filzah di opis tersebut.

 

Cerita terus tersebarlah ke opis sebelah, dan seterusnya ke seluruh opis di seluruh negara. Tidak ketinggalan kakak-kakak, makcik-makcik termasuklah makcik bawang pun mencubanya. Penjual produk krim tersebut dalam beberapa bulan dah jadi jutawan, dan mula buat live di fb menayang duit di depan kamera melantik agen dan dropship. Keajaiban produk ini menjadi bualan hangat dikalangan pengemar kulit putih ala-ala KPOP.

 

Beberapa bulan berikutnya, banyak pula whatsapp masuk bertanya mengenai produk set jeragat Biochemic. Ramai yang share tunjuk muka mereka yang comot bertompok-tompok. Macam biasala kena interview dulu, umur berapa?, pernah guna produk pengelupasan tak?, kerap berjemur tak?, ambil pil perancang tak?. Jawapan paling popular PERNAH GUNA KRIM PENGELUPASAN dan sangat menyesal kerana telah mengguna produk tersebut. Memang ajaib sekejab lawa sekejab huduh.

 

Hampir lebih setahun selepas krim ajaib terjual, maka Kementerian Kesihatan (KKM) mengistiharkan 5 produk krim telah diharamkan kerana mengguna bahan terlarang seperti mercury dan hydroquinone. Masya Allah patutlah ajaib mereka mengguna formula ajaib yang mampu mencairkan kulit dan menghakis kulit. Bukan setakat jeragat yang hilang dengan kulit-kulit lapisan atas untuk tapis sinaran UV pun hilang!.

 

Maka berharaplah mereka Set Jeragat Biochemic dapat melakukan keajaiaban seperti krim tadi dalam masa 2 hari mereka akan kembali pulih. Mohon ampun maaf beribu ampun Set Jeragat Biochemic memang ajaib tetapi ajaibnya tidaklah sepantas produk yang mengguna bahan bertoksik.

 

Dalam kes seperti ini set SMF Pellet paling kerap membantu mereka, paling cepat jeragat boleh pudar di dalam 10 hari.. dan mereka yang telah mengguna set SMF Pellet menggelar “obat jeragat ajaib”. Mereka pun berlumba-lumba memesan dan kesan yang ditunjukkan tidak sama di antara satu sama lain  ada yang ok selepas 10 hari, ada yang selepas 30 hari dan ada yang mengambil masa yang lama. Macam kereta yang rosaklah bukan semua rosak yang sama kan , ada yang rosak sikit, ada yang rosak banyak dan ada yang perlu dioverhaul…

 

Ramai di antara wanita yang berjeragat mengalami sembelit, susah nak buang air. Dalam masa 1 minggu hanya 1-2 kali sahaja dapat membuang, terpaksa minum ubat pelembut najis dan macam-macam suplemen. Usus menjadi tidak sihat, usus kotor dengan kesan-kesan makanan yang terlekat didinding usus. Bila Usus kotor toksin akan bertambah dan akan bertumpu ke hati (liver), ini akan mengakibatkan hati bekerja keras untuk membuang toksin. Mana laratkan kerja sorang diri dah tu bertimbun toksin, jadi ada yang tak dapat dibuang oleh hati dan timbul ke muka menjadi jeragat.

 

Sangat-sangat disarankan untuk mengambil SSQ-3 Natural Detox & Fat Burner untuk mencuci usus, selain dari mencuci usus SSQ-3 boleh membantu membakar lemak, mengempiskan perut dan menurunkan berat badan.

Advertisements

Tips Hapuskan Jeragat Guna Lemon dan Madu

Posted on

Tips Hilangkan Jeragat Mengguna Lemon dan Madu

Anda perlukan

  • 1 biji lemon
  • 2 sudu madu asli

Persediaan

Potong lemon nipis-nipis dan campur dengan madu

Waktu Rawatan

15 minit

Kaedah

  • Perah lemon dan kumpul jusnya
  • Campurkan jus lemon bersama-sama madu dan sebatikan
  • Sapu campuran ini ke kawasan yang terjadi jeragat
  • Tunggu selama 15 minit
  • Cuci muka dengan air suam

Kekerapan

2 kali sehari sehingga ternampak kesannya

Mengapa Lemon Boleh Membantu

Jus lemon adalah agen pengelupasan semulajadi dan madu akan bertindak sebagai pelembab. Bahan-bahan ini akan bertindak memudarkan jeragat. Lemon amat kaya dengan sumber vitamin C, dan juga mengandungi bahan antioxidant yang sangat hebat untuk menjadi pelindung kulit dari sinaran UV yang akan merosakkan kulit.

sekiranya ingin mendapat kesan yang lebih bagus pengambilan SET JERAGAT HOMEOPATHY seperti #SetJeragatSMFtablet SMF Tablet ( Sepia 200, Melasma Free dan Fragaria)  atau #SetJeragatSMFdrop SMF Drop akan mempercepatkan proses menghilangkan kesemua jeragat. Sekiranya anda berumur lebih 45 tahun #SetJeragatADF ADF (Ashwagandha, Damiana dan Fragaria) atau #SetJeragatAADF AADF (Aswagandha, Arnica, Damiana dan Fragaria)  sangat-sangat membantu kerana ia mempunyai remedi untuk menstabilkan H0RM0N.

Sekiranya anda mengalami SEMBELIT yang kronik, untuk mempercepatkan proses menghapus jeragat anda perlu DETOX dan CUCI USUS. SSQ-3 Natural Detox Formula adalah pilihan yang terbaik untuk detox dan cuci usus.

Usus Tidak Sihat Penyebab Utama Masalah Kulit

Sering kali masalah kulit seperti;

  • Jeragat
  • Jerawat
  • Bisul
  • Ruam
  • Kulit kelihatan kusam
  • Eczema
  • Psoriasis
  • Kulit bersisik

Adalah berkaitan kesihatan usus yang tidak sihat. Simptom seperti;

  • Sembelit
  • Kembung perut
  • Kerap sendawa
  • Panas ulu hati
  • Sakit kepala atau migraine
  • Resdung
  • Cepat letih
  • Susah tidur malam (insomnia)

Inginkan dapat harga promosi diskaun sebanyak 15%?  Whatsapp ke 019-257 00 23 atau klik link ini untuk laman web kami SELL2u.MY